turisme

Torna la Rambla del Turisme a la plaça Doctor Robert

Se celebrarà dissabte des de les 11 del matí i fins gairebé a la mitjanit

per A.H., Sabadell, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 10:00 |
Sis mesos després, la plaça Doctor Robert es convertirà en una gran agència de viatges amb l'organització de la segona edició de la Rambla Turisme. Des de les 11 del matí i fins a les 11 de la nit hi haurà tota mena d'activitats com ara, jocs infantils, xerrades, gastronomia i propostes des destins. En total, hi haurà 16 carpes distribuïdes per aquest cèntric emplaçament.
 

El certamen arriba en un context que es preveu sigui una temporada turística de recuperació, ja que les restriccions per la Covid han caigut en la majoria de països del món. A més d'ampliar-se el nombre de parades i hores, també hi haurà un racó reservat, anomenat “Menjar-se el Món”, dedicat a la restauració, a càrrec de la xef Ada Parellada i amb la participació de la Fundació CIPO.
 

Entre els suggeriments que es mostraran hi haurà Perú, Jordània, Uzbekistan, Kénia i el Marroc, a més de Londres per la dèria de Harry Potter. La cita l'organitza l'Associació Sabadell Viatgera -aplega una vintena d’agències de la ciutat-, Carles Carrión, ha dit que “us esperem a la porta d'embarcament a la plaça Doctor Robert”.
 
La Rambla del Turisme es va reprendre a l'octubre, una esdeveniment que va organitzar-se durant la dècada dels 80 a la localitat. Es va decidir reactivar-la per tal de donar una empenta aquest sector, afectat per les limitacions de la pandèmia que van impedir els viatges.   

 

Participació