accident de trànsit

Ferit el conductor d'un patinet en rebre l'impacte d'un vehicle a tocar del camp del Mercantil

És el segon accident en cinc dies a la ciutat

per A.H., Sabadell, Catalunya | 12 de maig de 2022 a les 16:34 |
El conductor d'un patinet va resultar ferit, de caràcter lleu, en xocar amb un turisme a tocar del camp de fútbol del Club Esportiu Mercantil, a la confluència del carrer Uruguai i l'avinguda Arraona. L'accident es va produir aquest dimecres a primera hora, a les 6.44 hores. 

Segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell, el conductor del cotxe, un home de 43 anys, no va respectar la senyalització a la rotonda que hi ha davant la instal·lació esportiva i va impactar contra el vehicle de mobilitat personal (vmp). La víctima va necessitar ser traslladada a l'Hospital Parc Taulí. 


Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial sabadellenc. Aquest és el segon accident en cinc dies amb un patinet involucrat. Dissabte a la nit va tenir lloc a la plaça de La Creu Alta

Curiosament, aquesta setmana la Policia Municipal, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit (SCT), duu a terme una campanya de control de vmp i ciclistes.  


 

Participació