estiu 2022

​La piscina municipal de Ca n'Oriac estarà en obres quan arrenqui la temporada de bany

S'ha de reparar un col·lector que el passat mes de setembre va provocar un gran esvoranc

per A.H., Sabadell, Catalunya | 11 de maig de 2022 a les 17:36 |
El forat al recinte esportiu | Juanma Peláez
La piscina municipal de Ca n'Oriac no obrirà quan arrenqui la temporada bany, que acostuma a ser a mitjans de juny. La instal·lació estarà en obres per fer una reparació d'un col·lector de la xarxa clavegueram, per tal de garantir la seguretat dels usuaris. L'Ajuntament de Sabadell ha estimat que durant el mes d'agost aquestes feines estiguin acabades, encara que ha matisat que “no es pot tancar una data exacta” perquè depèn de l'evolució d'aquestes obres.
 

Es destinaran 800.000 euros per dur a terme aquestes feines que consisteixen en actuar sobre un tram de la xarxa que passa per aquesta zona i que el setembre de 2021 va provocar un gran esvoranc al recinte, a tocar de la piscina, d'uns cinc metres de diàmetre. Segons ha precisat el consistori, aquest col·lector va col·lapsar de forma estructural.
 

Així era la mida de l'esvoranc Foto: Juanma Peláez


Així, un altre estiu més la piscina de Ca n’Oriac no arrencarà la temporada de bany. L’any passat es va endarrerir la inauguració per unes obres d'ampliació a la sala de filtració i la substitució del sistema de cloració per un altre d'electròlisi salina, que és més econòmic i sostenible.
 
Precisament, aquestes millores i inversions són les més recents d'un seguit que s'han fet a l'equipament municipal. Es tracta d'un complex que fa més de tres dècades que funciona a l'avinguda Navacerrada.

 

Participació