Creu Roja reconeix el compromís dels seus socis i voluntaris

Es farà una menció especial al comissari Piqueras dels Mossos d'Esquadra de Sabadell pel seu compromís amb l'entitat

Redacció
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:23h
Creu Roja Sabadell celebra el dimarts 10 de novembre a les 19.00 hores a l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell el seu acte anual de reconeixement als socis, voluntaris i empreses que col·laboren amb l'entitat. Com es habitual, l'assemblea local vol premiar la dedicació de socis que porten més de 10, 25 i 50 anys ajudant a la institució, als voluntaris que en porten més de 10 i 25 i a les empreses que durant el 2014 han participat i col·laborat en projectes d'ocupació, en la campanya de Reis i en la donació de material informàtic per als usuaris de l'assemblea.

Enguany hi haurà, també, un reconeixement especial per al comissari Piqueras de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell que es retira i que durant molt de temps ha treballat de forma activa en benefici de Creu Roja. Així mateix s'ha previst una menció especial per als equips de voluntaris que durant el 2014 van col.laborar en l'onada de fred, les dutxes socials, el Centre de Mediació Social dedicat als infants i en el dispositiu d'alimentació infantil.

L'acte és obert a totes les persones que hi vulguin assistir. Com és habitual, a part de l'acte formal de reconeixement i dels parlaments de les autoritats, hi haurà també espai per a la música en una cita que ja s'ha convertit en un clàssic a la ciutat de Sabadell.