SORTEIG El Balleto del Sud s'inspira en Vittorio Bodini per enaltir la zona mediterrània

L'espectacle es representarà el diumenge, 8 de maig, a la Factoria Cultural de Terrassa a les 18 hores

Façana de LaFACT de Terrassa
Façana de LaFACT de Terrassa | Cedida
NacióSabadell
28 d'abril del 2022
La Factoria Cultural de Terrassa obre el mes de maig, dins la temporada de dansa, amb el Balleto del Sud. La companyia italiana porta a l'escenari La plana de coure, el poema homònim -La pianura di rame- de Vittorio Bodini. Ell ha inspirat aquesta peça que enalteix els valors i costums mediterranis

El lloc imaginat pel poeta està format per ambients, hàbits d’una realitat concreta. La peça parteix d’aquesta realitat dramàtica i després la transfigura en un projecte metafísic. El record d’una festa patronal a la plaça del barri, on encara estaven tots junts, tots vius.


La companyia, sota la batuta de Fredy Franzutti, ja va visitar la ciutat egarenca l'any passat amb dues propostes La consagració de la primavera L’ocell de foc, dues coreografies d'Stravinski.

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure l'espectacle del Balleto del Sud, el 8 de maig a les 18:00 hores, a la Factoria Cultural de Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 5 de maig a les 11:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous, 5 de maig a les 11:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.