Presó per a un dels dos detinguts pel tiroteig de Sabadell on una dona embarassada va perdre el fill

Els fets van passar el mes de setembre passat a la zona comercial a l'entrada de la ciutat

Restes de sang marcades a la zona comercial
Restes de sang marcades a la zona comercial | ACN
A.M
10 d'abril del 2022
Actualitzat el 11 d'abril a les 10:07h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones, de 28 i 35 anys, per la seva implicació en el tiroteig que es va produir el passat mes de setembre a la zona comercial de Sant Pau de Riu-sec, a l'entrada pel sud de Sabadell. Com a conseqüència dels fets una dona embarassada va perdre el seu fill i van deixar en total, cinc ferits, ja que van disparar una desena de trets de forma indiscriminada. 

El Grup d'Homicidis de la DIC de la Regió Metropolitana Nord es va fer càrrec de la investigació i, en base a les indagacions policials, van constatar que les persones implicades en el tiroteig van fer ús d'armes de foc "de forma indiscriminada i amb total menyspreu per a la vida de la resta de persones que eren en aquell indret".

El jutjat d'instrucció número 4 de Sabadell va decretar presó per un d'ells i llibertat amb càrrecs per a l'altre. No obstant això la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 
Els fets van passar de matinada, mentre hi havia diferents botellots que, segons testimonis, havia aplegat unes 200 persones. Als detinguts se'ls atribueixen delictes de lesions, d'avortament, i de tinença il·lícita d'armes i explosius.