Soldats de l'exèrcit espanyol fan maniobres al cim de La Mola

Aquest dimecres, s'ha pogut veure caminant fins al punt més alt del Parc Natural de Sant Llorenç un reduït grup d'infanteria que estava realitzant una sortida rutinària

J.M.Oller / L. Tarrida
04 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:39h
Els soldats s'han deixat veure a la zona del Parc Natural de Sant Llorenç
Els soldats s'han deixat veure a la zona del Parc Natural de Sant Llorenç | C. Giménez

Sorpresa majúscula aquest dimecres al migdia per aquelles persones que estaven a La Mola. El punt més alt, i també més freqüentat per excursionistes, del Parc Natural de Sant Llorenç, ha rebut prop de les dotze del migdia la visita d'un grup ben peculiar: soldats de l'exèrcit espanyol.

Segons informa La Torre, aquest grup d'una desena de soldats ha arribat caminant al restaurant ubicat dalt de la muntanya tot fent ruta. D'on venien no ho han dit però sí que han manifestat que l'expedició forma part de la seva rutina, es tracta de sortir d'excursió i fer maniobres terrestres.

Els soldats, completament equipats, han estat escassos minuts dalt del cim, només per utilitzar els lavabos del restaurant La Mola i agafar aire mentre contemplaven les esplèndides vistes i el monestir benedictí. La tropa ha seguit la seva ruta per la part de darrera, en direcció cap al Montcau.