atur

GRÀFIC | L'atur incrementa de nou a Sabadell

Durant aquest darrer mes de març s'han registrat 127 persones més desocupades

Una treballadora del SOC i un usuari, en una imatge d'arxiu | ACN
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 4 d'abril de 2022 a les 18:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després d'un inici d'any sense massa variació, l'atur torna a incrementar a Sabadell. Segons les dades l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes de març es va tancar amb 12.034 desocupats, cosa que significa el 11,90% de la població activa -sense contemplar la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-.
 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram


Un increment en 127 persones respecte a febrer. Així doncs, malgrat un inici d'any força estancat, aquest mes s'ha trencat la dinàmica i ha tornat a incrementar. Igualment, són unes xifres que situen Sabadell a nivells d'ocupació més baixos inclús abans de l'arribada de la pandèmia. 


En aquest sentit però, Sant Cugat i Rubí són les dues úniques ciutats de la comarca que han experimentat un nou descens de l'atur. Per la seva banda, les cocapitals de Terrassa i Sabadell han registrat aquest març un lleuger augment d'aturats, en 89 i 127 respectivament. Una tònica que també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que ha crescut en 363 persones. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació