successos

Crema una barraca a Montcada a la mateixa zona on van morir dues persones al gener

En aquesta ocasió no hi havia persones a l'interior

La columna de fum | Policia Local de Montcada i Reixac
per A.H., Sabadell, Catalunya | 22 de març de 2022 a les 14:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un incendi, que s'ha declarat aquest dimarts al matí, ha calcinat una barraca que es troba al Pla de Besòs, a Montcada i Reixac. Es tracta de la mateixa zona on al gener hi van morir dues persones per una possible intoxicació de fum, després que encenguessin un foc per escalfar-se. 

L'avís s'ha rebut quan faltaven pocs minuts per a les vuit del matí, s'ha alertat que hi havia una espesa columna de fum. Els Bombers, que hi han arribat aviat, han aconseguit controlar i sufocar les flames. Així, ja amb l'incendi sota control han pogut corroborar que no hi havia cap persona a l'interior de l'habitacle i únicament hi ha hagut danys materials. 

  La Policia Local de Montcada i Reixac, en una piulada, ha informat que el cas s'està investigant per conèixer les causes del foc. I és que es tracta de la mateixa àrea que al principi de l'any van trobar-se dos cossos sense vida.


L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ja va denunciar la situació de vulnerabilitat en aquest punt del municipi i va reclamar l'ajuda i la intervenció d'administracions supramunicipals.

 

Participació