1 de 10
GUERRA A UCRAÏNA

«Ucraïna en el nostre cor»: el missatge que es passeja pels carrers de Sabadell

Alguns vehicles de la flota de la recollida de residus llueixen un adhesiu com a mostra de suport al país

Els colors de la bandera del país al vehicle | Smatsa
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 18 de març de 2022 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja fa més de tres setmanes que es va produir l'atac, de matinada, de l'exèrcit rus sobre el territori d'Ucraïna. Les mostres de solidaritat s'han estés arreu, i Sabadell no ha estat una excepció. Entre les moltes iniciatives sorgides, com un viatge llampec d'una desena de furgonetes fins a una ciutat de Romania, a uns 300 quilòmetres de la frontera, per dur ajuda humanitària i tornar amb refugiats, així com la recollida de donatius.

Doncs, ara, també s'hi ha afegit Smatsa, la concessionària de la neteja viària i recollida de brossa de la ciutat. Diversos vehicles de la flota, els de la recollida de residus, llueixen un adhesiu amb el missatge: "Ucraïna en el nostre cor". Una prova de suport amb el patiment d'aquesta població per la guerra que està patint.

 

Així es veu l'adhesiu al vehicle Foto: Smatsa


Es tracta d'un gest simbòlic i que porten aquests vehicles des d'aquest dijous a la tarda. L'adhesiu duu els dos colors de la bandera del país, és a dir, el blau i el groc.

 

Altres notícies que et poden interessar

​​


​​​

 

Participació