​Wala ja és una realitat a Sabadell

L'empresa catalana d'equipament esportiu obre el sisè establiment al país

Wala ja ha obert l'establiment de Sabadell
Wala ja ha obert l'establiment de Sabadell | Wala
Redacció
18 de març del 2022
Actualitzat a les 12:30h
Wala ja és una realitat a Sabadell. Aquest dijous, l'empresa catalana d'equipament esportiu va obrir a la ciutat vallesana el seu sisè macroestabliment del país. Està ubicat al Centre Comercial Via Sabadell i compta amb tota la gamma d'equipament esportiu multimarca i de moda casual propis de Wala. 

L'equip comercial el formen una cinquantena de professionals que cobreixen seccions tècniques com muntanya, esports de neu, ciclisme, running o futbol i de moda casual amb una oferta de les marques més reconegudes de cada àmbit. A banda de Sabadell, Wala compta amb establiments a Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i Vic, així com on line a través de walashop.com.

Wala Sabadell, una botiga que aposta per la sostenibilitat
La nova botiga de Wala a Sabadell, amb una superfície comercial d'uns 2.500 metres quadrats, ha estat dissenyada complint amb els criteris de responsabilitat ambiental pel que fa al mobiliari, elements decoratius i instal·lacions.  D'aquesta manera, l'empresa catalana es reafirma en un dels seus valors com és la sostenibilitat

A més amb el lema #ElFuturésara, Wala vol donar visibilitat a les iniciatives de sostenibilitat identificant els productes fabricats amb materials sostenibles o elaborats amb un procés no  contaminant per al medi ambient en tots els seus establiments. 

Una de les prioritats és la seguretat tant dels clients com dels treballadors i des de Wala s'explica que es  garanteix que les compres són segures aplicant totes les mesures de seguretat necessàries. 

Arrodoniment solidari a totes les botigues
Wala Sabadell se sumarà als establiments de Wala que ofereix l'arrodoniment solidari a la clientela. En aquest sentit, ja s’han recaptat més de 70.000 euros destinats a diverses causes socials.
 

Wala ja ha obert a Sabadell. Foto: Wala


Coincidint amb el conflicte a Ucraïna, la setmana vinent s'iniciarà un nou projecte en favor de Creu Roja Catalunya per donar suport al projecte d’acollida i integració de persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional que arriben a Catalunya.