Alerta per l'aparició de trossos de carn amb claus contra gossos

Una associació ha denunciat els fets en parcs de Terrassa | S'han localitzat peces de menjar amb objectes punxants o vidres escampats per la plaça Lluís Companys de la cocapital | S'ha alertat a propietaris però també a l'Ajuntament

Porció de menjar amb vidres i claus trobada a la plaça Lluís Companys
Porció de menjar amb vidres i claus trobada a la plaça Lluís Companys | BAS Brigada Sabadell
La Torre
03 de novembre del 2015
Actualitzat a les 23:06h
L'Associació sense ànim de lucre, BAS Brigada Animal, de Sabadell, ha emès una alerta a través de les xarxes socials per l'aparició de trampes per als animals domèstics.

Segons informen, després d'una temporada en què semblava que havien desaparegut els trossos de carn amb claus i objectes afilats ocults, o trossos de vidre al seu interior, en els darrers dies, els propietaris de gossos adverteixen que n'han tornat a localitzar, sobretot, a la plaça Lluís Companys.

Segons BAS Brigada Animal, l'associació terrassenca Improcan ha posat en coneixement d'aquests nous actes a l'Associació de policia en defensa dels animals i a l'Ajuntament de Terrassa.

Recordem que fa prop d'un mes, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es va reunir amb veïns de la plaça Lluís Companys per informar-los que s'havia incrementat la vigilància policial i s'havien retirat els objectes considerats potencialment perillosos per als gossos. Així mateix, va informar que s'obria una investigació per esbrinar qui o quins eren els autors. No només però s'han localitzat les peces de menjar amb claus a dins en aquesta plaça, els propietaris de les bestioles també han mostrat la seva preocupació per la proliferació d'aquestes trampes mortals -almenys un parell d'animals han hagut de ser sacrificats per culpa d'ingerir aquestes peces- en altres zones enjardinades de la ciutat o al mateix Parc de Vallparadís, a l'espai destinat als gossos.