coronavirus

Continuen sortint pacients de la unitat de crítics i lleu pujada dels ingressos a planta del Taulí

Set defuncions en una setmana i aquest març s'eleven a vuit

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 15 de març de 2022 a les 08:00 |
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
Una setmana més, i ja en van sis de consecutives, que continuen sortint pacients de la unitat d'UCI/semicrítics de l'Hospital Parc Taulí. En canvi, i després de set setmanes, l'entrada d'usuaris a planta ha augmentat en els últims set dies, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari fins aquest dilluns.


Actualment a UCI/semicrítics hi ha set persones, una xifra comparable a l'inici de la sisena onada, és a dir, de finals de novembre. Aquest 2022, que va començar amb una trentena d'usuaris, s'ha consolidat la rebaixa i és que en un mes i mig s'han alliberat una vintena de llits, l'última setmana de gener hi havia 27 ingressats.

D'altra banda, les hospitalitzacions a planta s'han incrementat en vuit pacients, passant de 65 a 73 en els últims set dies. Es trenca així una dinàmica que s'havia consolidat enguany de reducció de la pressió hospitalària, que va arrencar la darrera setmana de gener, amb 188 malalts i que s'ha allargat fins els primers set dies de març, amb 65 ingressats.


Una setmana més s'han notificat defuncions, un total de set entre els dies 7 i 13 de març, cosa que eleva les morts d'aquest tercer mes de l'any a vuit. Aquest 2022 hi ha hagut 110 decessos i en la sisena onada han estat 123.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació