1 de 10
comerç

Relleu temporal al capdavant de Sabadell Comerç Centre

L'actual president, Josep Maria Porta, tanca 12 anys al càrrec i dona el relleu a Eva Fernández

Porta i Fernández, un cop anunciada la marxa | Sabadell Comerç Centre
per A.H., Sabadell, Catalunya | 11 de març de 2022 a les 19:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sabadell Comerç Centre engega una nova etapa amb el canvi temporal a la presidència. Josep Maria Porta, que ha estat en el càrrec de l'entitat els últims 12 anys, ha plegat i ha cedit el relleu a Eva Fernández, que actualment és una de les gerents del Forn Centenari Bakery Shop, una empresa familiar nascuda el 1978.

Així s'ha ratificat a l'assemblea general, celebrada aquest dijous, i s'ha cedit el testimoni, tal com recullen els estatuts de l'organització comercial, a Fernández per ser la vicepresidenta. Ara, estarà al capdavant fins que s'obri un procés electoral al qual ha garantit que formarà una candidatura.


Porta ha tancat un període, en el qual ha conviscut amb tres governs municipals, però sobretot amb les diferents transformacions urbanístiques del Centre, especialment el Passeig de la Plaça Major. Tot i que també la reducció de la mida del projecte comercial de Sant Pau de Riu-sec, la nova pacificació del centre de la ciutat i els nous aparcaments, entre d'altres coses.

Però si alguna cosa ha marcat aquesta etapa ha estat l'esclat de la Covid-19 que ha suposat el canvi d'hàbits de consum, acompanyat de restriccions i incerteses. Porta ha fet un balanç "molt positiu" d'aquesta dotzena d'anys. El motiu de la marxa és pel canvi generacional del seu negoci Multiópticas Porta, que ja compta amb quatre botigues i una plantilla d’una vintena de persones, a la vegada, d'una "renovació d'idees i energies" a la institució comercial.


Fernández, del Forn Centenari Bakery Shop, que té sis locals i una plantilla de 40 treballadors -Forn Centenari està instal·lat a la ciutat des de 1898- porta vinculada a Sabadell Comerç Centre, com sòcia, des de 2016 i a la junta des de l'any següent.

 

Participació