​Wala arriba a Sabadell

El nou establiment, de 2.500 metres quadrats, obrirà el proper 17 de març

Wala obre a Sabadell el 17 de març
Wala obre a Sabadell el 17 de març | Wala
Redacció
11 de març del 2022
Actualitzat a les 10:23h
Ja hi ha data per a l'obertura de Wala a Sabadell: el proper dijous 17 de març. El nou establiment, el sisè de Catalunya, té 2.500 metres quadrats i se situa al centre comercial Via Sabadell.

El sisè Wala
Unipreus S.L, empresa propietària de l’ensenya Wala, inaugurarà el 17 de març una nova  botiga a Sabadell. Amb aquest emplaçament Wala sumarà sis macroestabliments: Lleida,  Tarragona, Barcelona, Girona, Vic i, ara, a la ciutat vallesana.

El nou centre està ubicat al centre comercial Via Sabadell, un parc comercial amb restauració, alimentació, construcció, bricolatge i electrònica de consum 

Més de 2.500 metres quadrats de venda 
El nou establiment de la cadena tindrà una superfície de venda de més de 2.500 metres quadrats i comptarà  amb tota la gamma d’equipament esportiu multimarca i moda casual propis de Wala.

L’equip comercial el formen 50 persones que cobriran seccions tècniques com muntanya, esports de neu,  ciclisme, running o futbol i de moda casual amb una oferta de les marques més reconegudes  de cada àmbit. 

Amb aquesta obertura, Wala reprèn el procés d’expansió i reforça la seva estratègia omnicanal i digital adaptant l’establiment a noves fórmules de compra com la recollida de comandes realitzades online (des de walashop.com) o la reserva d’articles d’altres botigues. 

Aposta per la sostenibilitat
La nova botiga de Wala a Sabadell ha estat dissenyada, explica l'empresa, complint amb els màxims criteris de responsabilitat ambiental pel que fa al mobiliari, elements decoratius i instal·lacions. Una aposta que ja va ser garantia d’èxit a l’obertura de Wala Vic l'any 2021.