1 de 10
solidaritat

​Sabadell donarà 5.000 euros per ajuda humanitària a la població d’Ucraïna

S’organitza un circuit per centralitzar la cooperació de la ciutadania

La guerra a Ucraïna ja ha encetat una crisi de refugiats. | Europa Press
per A.H., Sabadell, Catalunya | 4 de març de 2022 a les 16:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sabadell destinarà 5.000 euros per ajuda humanitària a Ucraïna arran de l’esclat de la guerra, amb la invasió de Rússia del país. Una aportació econòmica per davant de material o aliments perquè “és la forma més efectiva per canalitzar” l'auxili, de cara a les organitzacions que estan treballant sobre el terreny.

A més, des del consistori s’ha habilitat una pàgina web, en la qual es detallen totes les entitats que estan participant per donar resposta a les necessitats que estan sorgint per l’atac militar de l’exèrcit rus. En aquest sentit, des del consistori s’ha organitzat un circuit per centralitzar i organitzar l’ajuda humanitària.


Així, per qualsevol tipus de sol·licitud d’informació, consulta o qüestions sobre la manera de cooperar, que s’enviï un correu electrònic: 010@ajsabadell.cat i un cop es rebin, i depenent del que es requereixi, es derivarà a l’Oficina del Voluntariat, al programa de Cooperació, al programa d’acollida, el Servei Ciutadà d’Acolliment als immigrants i Acció Social.

A la ciutat, però, hi ha iniciatives impulsades, en coordinació amb el consolat General d’Ucraïna a Barcelona, per fer arribar roba i aliments com la del Centre Educatiu Jaume Viladoms que recull medicaments, mantes, sacs de dormir i productes d’higiene, entre moltes d’altres coses.


Altres notícies que et poden interessar

​​


​​​

 

Participació