coronavirus

Les hospitalitzacions al Taulí tornen a estar per sota del centenar dos mesos després

Una setmana més, les morts s'incrementen i superen el centenar aquest 2022

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 28 de febrer de 2022 a les 16:54 |
Hospital Parc Taulí de Sabadell. | Gala Espín
L'Hospital Parc Taulí ha rebaixat els ingressos hospitalaris per Covid per sota del centenar dos mesos després. Amb dades de fins aquest dilluns, recollides pel mateix centre, hi ha 84 pacients, 71 a planta i 13 a UCI/semicrítics. Una situació semblant a la de finals de l'any 2021, quan la sisena onada del coronavirus estava en fase exponencial per la variant òmicron.

Les entrades d'usuaris a UCI/semicrítics arriben al nivell més baix de l'any i en xifres iguals que les que hi havia a mitjans de desembre. Fa una setmana hi havia 17 malalts. A planta, n'hi ha 71, 32 menys que fa set dies, la reducció més dràstica d'aquest febrer i la segona de l'any.


La pressió hospitalària de la sisena onada al Taulí ha perdut força en aquest segon mes de l'any. Si així s'apuntava en l'arrencada, s'ha acabat confirmant amb el pas dels dies i és que febrer obria amb 171 hospitalitzats i, 20 dies després, ha alliberat pràcticament un centenar de llits. D'aquests ingressos, una vintena eren a la unitat d'UCI/semicrítics, 10 menys en aquesta vintena de dies.
 
El que ha mantingut la tònica han estat les morts, ja que en aquesta última setmana s'han sumat vuit més i en total ja se n'han notificat 42, la segona xifra més alta des de maig de 2021. A més, aquests vuit decessos fan que enguany s'hagi arribat al centenar -101- i en la sisena onada ja s'han elevat a 114.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació