1 de 10
educació

Carles Casanovas, nou president a la Fundació del Disseny Tèxtil

Agafa el relleu de Juan José Pérez Villar, que hi ha estat vuit mesos

L'equip del nou patronat | ESDi
per A.H., Sabadell, Catalunya | 23 de febrer de 2022 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El patronat de la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), titular de l’Escola Superior de Disseny (ESDi), s'ha renovat i el sabadellenc Carles Casanovas Dosrius és el nou president, en substitució de Juan José Pérez Villar, que va ser escollit el passat mes de juny. Un nou relleu quan farà un any de la mort de l'empresari Josep Bombardó.

Així, s'acaba la transició després del decés de Bombardó i Casanovas ha assenyalat que el repte que entoma "serà oferir el màxim suport a l'equip de professionals d'ESDi i EATM a fi de maximitzar el valor i l’impuls que aportem al teixit industrial objectiu” i ha afegit, impulsar "iniciatives innovadores, perquè el disseny està associat intrínsecament a la innovació. Es farà, això sí, aplicant criteri i una lògica econòmica positiva, basada en el bon govern, la priorització d’objectius, la transparència i el sentit comú". També ha apuntat el reforç de les sinèrgies amb d'altres universitats.


Casanovas estarà acompanyat en el patronat amb el president de la Robotics Division de l’empresa ABB, Marc Segura; l’expert en transformació digital Marc Cortes, i la cofundadora de l’acceleradora d’startups Conector, Elisabeth Martínez. A més de Santiago Codina, Josep Generó, Rosa Orriols i Ramon Alberich, que seguiran formant part.
 

 

Participació