​L'IES Escola Industrial exposa els riscos de fumar en l'exposició «El tabac al descobert»

El propòsit d'aquesta iniciativa és generar actituds contràries al consum i refermar l'oposició dels joves

L'exposició vol conscienciar als joves dels efectes perjudicials del tabac
L'exposició vol conscienciar als joves dels efectes perjudicials del tabac | Cedida
L.T.
22 de febrer del 2022
L'exposició El Tabac al descobert a l'IES Escola Industrial de Sabadell, obre les portes als alumnes d'entre 12 i 14 anys amb l'objectiu de prevenir contra el tabaquisme. La mostra itinerant de la Diputació de Barcelona s'inaugura avui dimarts, 22 de febrer, i pretén evitar o, si més no, ajornar l'experimentació amb el tabac generant reticències al consum i refermant-ne l'oposició.

Hi ha 10 plafons de temàtiques diverses que conformen el gruix de l'exposició que, a més a més, es complementen amb una guia de dinamització adreçada al professional que acompanya els joves al llarg de la visita.

La finalitat d'aquesta és proporcionar contingut teòric que ha de ser transmès a l'alumnat prèviament a la visita, informació addicional sobre les diferents àrees i consells per generar un debat a partir de la mostra, la qual estarà oberta fins al dimarts, 8 de març.

Al final del recorregut, els assistents es toparan amb el joc I tu què en saps? Juga i descobreix-ho, on hauran de decidir si l'enunciat que se'ls proposa és vertader o fals. A més a més, l'exposició disposa d'una pàgina web des d'on es pot descarregar material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes.