L’humor de l’APM? arriba a La Faràndula

Els gags del Peyu i el desvergonyit Homo APM? protagonitzen l’espectacle basat en les populars frases del programa de TV3 | El muntatge permet viure en directe algunes de les seccions mítiques del programa

L'Homo APM i el Peyu són els protagonistes del Show.
L'Homo APM i el Peyu són els protagonistes del Show. | Zoopa
Nació Sabadell
02 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:44h
 
El programa APM?, de TV3, ha tingut incidència en el dia a dia de molts catalans, que han adoptat algunes de les frases que han popularitzat persones anònimes des de l’espontaneïtat de moments quotidians, i que un dia van ser gravats amb una càmera. Aquest divendres, aquesta febre s’instal·la a Sabadell amb l’espectacle APM? Show al teatre de La Faràndula, on els seus protagonistes, en Peyu i Manel Piñero, l’Homo APM, en faran de les seves.
 
Des de Hay que ver, menudo lío, fins a Es de ser inútiles!, passant pel P’alante, no? o el Se va a haver un follón. Són expressions que els seguidors de l’APM? han incorporat en el seu vocabulari bàsic, potser no per a converses d’alt nivell però si en trobades d’estar per casa. L’evolució de la secció que va néixer al programa El Matí de Catalunya Ràdio i el seu salt a la televisió s’ha sofisticat fins el punt de convertir-se en un referent catòdic dels vespres dels dimecres a Catalunya, amb el permís del futbol.
 
Ara fa poc menys d’un any, el programa va fer el salt als escenaris amb la seva adaptació teatral i sota el nom de APM? Show. Dirigit per Josep Maria Mestres, va instal·lar-se al Club Capitol, i el seu èxit va provocar una gira inevitable per Catalunya, que aquest divendres fa parada a Sabadell.

Els assistents podran participar en alguns dels gags més populars de l’espai, com una adaptació de la cançó Novy God de la secció de La Parabòlica, i assistir a entrevistes surrealistes. Les múltiples personalitats de l’Homo APM? i la mordacitat d’en Peyu es manifestaran sobre l’escenari, acompanyats d’una gran dosi audiovisual que reprodueix els moments estel·lars del programa. 

Les entrades poden comprar-se en aquest enllaç i a més, Nació Sabadell us convida a prendre part en el sorteig de 10 passis dobles.