La Castanyada captiva el centre

El Cebafoc i les activitats adreçades a la canalla apleguen desenes de sabadellencs | La mostra d’entitats, els concerts i les colles de la ciutat han omplert de color la ciutat

Conta-contes a la plaça Fidela Renom
Conta-contes a la plaça Fidela Renom | Conxi Murillo
Redacció
01 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:12h
 
La plaça Doctor Robert ha acollit aquest dissabte els principals actes de la Castanyada al centre de la ciutat, amb activitats adreçades a tota la ciutadania, amb un protagonisme especial pel foc, no només el que ha servit per torrar castanyes, sinó per apropar tradicions culturals tan nostrades com la dels diables. La plaça Fidela Renom va tenyir-se d’històries adreçades als més menuts.
 
Les activitats, que han organitzat les Bruixes del Nord, el Ball de Diables, els Diables de la Creu Alta, els Drac Baldomero i els Sentinelles d’Arkëmis, han tenyit de festa la tarda de Castanyada, amb activitats que han permès tocar de prop els instruments amb què treballen els diables o assistir al cercavila de foc infantil.
 

Castanyes torrant-se al Racó del Campanar. Foto: Conxi Murillo

 
La plaça Fidela Renom ha estat punt de trobada per la canalla, no només per gaudir de l’àrea de jocs infantils que totes les tardes és plena a vessar, sinó per escoltar històries ambientades apropiadament per la tarda de Castanyada. La festa ha acabat amb els concerts de l’Ovella Xao i l’Orquestra Mitjanit a la plaça Doctor Robert.
 

Una nena escoltant els contes de por. Foto: Conxi Murillo