Creu Roja Sabadell reparteix joguines a gairebé 2.000 infants per Nadal

La campanya solidària 'Els seus drets en joc' recull unes 5.560

Campanya de joguines Nadal 2021-2022
Campanya de joguines Nadal 2021-2022 | Creu Roja Sabadell
Y.C.
17 de gener del 2022
Creu Roja Sabadell ha repartit, aquest Nadal, joguines a 1.852 infants que es troben en situació de vulnerabilitat. Es tracta de la iniciativa Els seus drets en joc -que recollia joguets nous de caràcter no bèl·lic ni sexista- i que enguany ha incrementat les dades de l'any passat, a la que s'han sumat 27 nens més.

També ha augmentat la xifra de joguines entregades, amb 5.560 respecte a les 5.475 de 2020. Fira Sabadell ha estat el nucli de la campanya amb la implementació d'un sistema de botiga, amb el qual les famílies assignades podien escollir els regals. D'aquesta manera, s'han pogut beneficiar un total de 993 famílies de Sabadell, Badia, Sant Quirze i Barberà –nova incorporació de la iniciativa de la xarxa de botigues amb funcionament a la Torre d'en Gorgs-.

L'entrega també s'ha portat a terme a l'Edifici el Molí de Badia i ha tornat a estar marcada per la pandèmia actual de la Covid-19, que ha obligat a seguir estrictament les mesures de prevenció sanitària. Un total de 60 persones voluntàries s'han adherit al projecte que, segons Creu Roja Sabadell "eren essencials per tirar-lo endavant".

Altres col·laboradors amb la campanya han estat els diferents ajuntaments, que han fet una aportació econòmica per a la compra de joguines, la Caixa i la seva donació anual i la participació d'una vintena d'empreses i entitats. Des de l'organisme humanitari han recalcat, però, la seva preocupació sobre el constant creixement de famílies que cada any assisteixen a beneficiar-se de la campanya; fet que identifica a més nens en situació vulnerable.