​El camp de futbol de Sant Oleguer ja pot estrenar nova gespa

Es preveu que les obres del recinte esportiu de Merinals acabin durant el mes de febrer

El camp de futbol de Sant Oleguer amb la gespa renovada
El camp de futbol de Sant Oleguer amb la gespa renovada | Aj. Sabadell
Y.C.
17 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:41h
El camp de futbol de Sant Oleguer de Sabadell ja pot estrenar la seva nova gespa artificial –d'entre 40 i 45 mm d'alçada- després d'un mes i mig d'obres i reparacions. D'altra banda, també s'està executant la rehabilitació del recinte esportiu Arraona-Merinals – d'entre 60 i 65 mm- que es preveu que s'acabi de rematar al mes de febrer.

Ambdós camps ja complien amb els 10 anys d'ús de la gespa artificial, que dictaminen la seva caducitat de vida. Per aquest motiu, s'ha procedit a retirar-la, incloent-hi els farcits de sorra i cautxú, i s'han fet els treballs de reparació de la planimetria quan ha estat necessari. Posteriorment, s'han fet els marcatges dels camps de futbol, s'han col·locat les porteries i revisat les xarxes i s'ha fet un repàs als canals de recollida d'aigua.

El pressupost final dels treballs ha sigut de gairebé 340.000 euros -125.000 destinats al camp de Sant Oleguer a càrrec d'Sports ans Landscape SL i 215.000 euros als Merinals per l'empresa Fieldturf Poligras SA-. El termini d'execució ha estat de 45 dies per al primer, amb les obres recentment finalitzades, i es preveu que l'altre camp pugui finalitzar en un total de 60.

La rehabilitació d'aquestes dues instal·lacions esportives sabadellenques es troben en el projecte de reforma de l'Ajuntament per la millora d'establiments i equips esportius. L'alcaldessa, Marta Farrés, ha inserit en la motivació de les reparacions per a "l'afavoriment de la pràctica esportiva a la ciutat".