Farrés celebra el «salt qualitatiu» del programa de Nadal a Sabadell

L'alcaldessa assegura que la capital vallesana ha esdeveningut un referent del país

L'espectacle
L'espectacle | Juanma Peláez
Sergi Baixas
07 de gener del 2022
Actualitzat a les 16:08h

L'alcaldessa Marta Farrés ha celebrat el "salt qualitatiu" que ha fet la programació de Nadalde Sabadell en relació amb anys anteriors i, en aquest sentit, assegura que la capital vallesana s'ha posicionat com a referent del país. Aquest matí, en una roda de premsa, la socialista ha reivindicat l'"èxit" d'una campanya "100% sabadellenca" i de caràcter gratuït que demostra el "brutal talent artístic i cultural" de la ciutat que ha comptat amb més de 125.000 participants -independentment de la Cavalcada-.

Un programa que ha comptat amb el flamant espectacle "Somriu al Nadal" -predecessor del "Calendari d'Advent Gegant"-, el plat fort d'enguany que va convertir la plaça Doctor Robert en un teatre a l'aire lliure amb més de 25.000 assistents. L'alcaldessa també ha reivindicat l'increment de la inversió en il·luminació i decoració dels barris i la novedosa instal·lació de la Fira de Santa Llúcia i de la Fira d'Atraccions. "És obvi que ha estat un èxit i la voluntat és donar-li continuïtat", ha avançat Farrés.

"Tots teníem moltes ganes de celebrar Nadal després d'un any contingut i, malgrat la Covid-19, ha estat un èxit", ha afirmat l'alcaldessa agraint la tasca a totes les persones que l'han fet possible. En aquesta línia, Farrés ha exposat que la ciutadania ha d'aprendre a conviure amb la pandèmia des de la prudència per poder "trampejar" la situació actual.

En total, el consistori ha invertit prop de 860.000 euros de les arques públiques a la celebració del Nadal al municipi -uns 30.000 euros més que l'any passat-.