Destapen dues macronaus de marihuana a Barberà del Vallès

Tres persones van ser detingudes en el marc de l'operació dirigida per la policia espanyola

S.B.
03 de gener del 2022
Les diligències van requisar un total de 2.589 plantes de marihuana
Les diligències van requisar un total de 2.589 plantes de marihuana | Policia Nacional

La policia espanyola, amb la col·laboració de la Policia Local de Barberà del Vallès, han desmantellat dos cultius de marihuana resultant amb la detenció dels tres responsables de les instal·lacions ubicades al polígon industrial del municipi vallesà.

En un primer moment, les investigacions es van centrar en una nau industrial de Barberà des d'on es van realitzar tasques de vigilància i seguiment per corroborar les sospites. En aquest procés, també es va poder confirmar que els delinqüents havien punxat la xarxa general de subministrament elèctric. Una pràctica molt perillosa, asseguren, perquè pot provocar talls de llum per sobrecàrregues i derivar en incendis.

Després d'obtenir la pertinent autorització judicial, van entrar i registrar el recinte. Durant el transcurs de l'escorcoll, els agents van poder localitzar in situ una altra nau on també s'estava cultivant marihuana. 

Com a resultat de l'operació, les diligències van requisar un total de 2.589 plantes de marihuana en fase de creixement, 23 bosses de marihuana preparades per a ser distribuïdes i altre material divers per al seu cultiu. Els tres responsables de la plantació han estat detinguts per un delicte de tràfic de drogues i per defraudació de fluids elèctric.