La Policia Municipal de Sabadell es prepara per una nova nit de Cap d'Any «atípica»

Els agents vetllaran pel compliment del toc de queda i faran diversos controls arreu de la ciutat

Un control policial nocturn a Sabadell
Un control policial nocturn a Sabadell | Juanma Peláez
S.B.
29 de desembre del 2022
Actualitzat el 01 de gener del 2022 a les 15:25h

La Policia Municipal de Sabadell ja té preparat el dispositiu especial per a la nit de Cap d'Any. Un operatiu que s'ha hagut d'adaptar d'acord amb les circumstàncies pandèmiques i les mesures vigents establertes per les autoritats sanitàries davant l'increment de contagis de les darreres setmanes a la ciutat i arreu del territori. 

"Un cop més parlem d'una nit de Cap d'Any atípica ja que a partir de la 1 de la matinada hi ha decretat el confinament nocturn. Com ja va passar l'any passat, la responsabilitat dels ciutadans s'imposa, però sempre hi ha excepcions, motiu pel qual hi haurà efectius per garantir-ne el compliment", ha assenyalat la tinència d'alcaldia i regidor de Seguretat Jesús Rodríguez.

Tot i que des del cos preveuen que hi hagi una menor incidència en la circulació viària que altres anys degut al toc de queda nocturn de 1 h a 6 h de la matinada, els agents vetllaran pel compliment de la mesura i organitzaran diversos controls d'alcoholèmia a diversos punts del municipi. Per altra banda, també hi hauran patrulles que faran controls aleatoris a l'espai públic per evitar concentracions i aglomeracions