Sabadell acull la presentació del darrer llibre de Teresa Pàmies

Homenatge a una de les grans escriptores de les lletres catalanes del segle XX

S.B.
28 de desembre del 2022
L'escriptora Teresa Pàmies.
L'escriptora Teresa Pàmies. | ACN

El Teatre Principal de Sabadell acollirà aquest dimecres 12 de gener, a les 19 h de la tarda, la presentació del darrer llibre de Teresa Pàmies: "M'agrada escriure, m'agrada rabiosament. Cartes (1938-2002)". Una obra d'una de les grans escriptores de les lletres catalanes del segle XX

L'acte comptarà amb les intervencions de l'alcaldessa Marta Farrés i del regidor de Cultura Carles de la Rosa. També es comptarà amb la presència de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, i la presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), Vinyet Panyella. L’escriptor i fill de Teresa Pàmies, Sergi Pàmies, l’assagista Montserrat Bacardí i el periodista Josep Cuní, també hi assistiran.

Aquest volum, que recull una mostra dels centenars de cartes personals i professionals de Pàmies, s'ha publicat gràcies a una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes. Cal recordar que l'atorgament del premi Josep Pla per l'obra "Testament a Praga" (1971), va fer possible el seu retorn a Barcelona després de 32 anys d'exili.