Tradició, correfocs i túnels del terror per celebrar la Castanyada a Sabadell

La plaça Doctor Robert i els Espais Joves de la ciutat acullen una sèrie de propostes per aquesta castanyada | Les colles de foc de Sabadell prendran protagonisme al vespre

Nació Sabadell
31 d'octubre del 2015
Actualitzat el 01 de novembre a les 20:13h
Uns joves venent castanyes aquesta setmana a la Rambla
Uns joves venent castanyes aquesta setmana a la Rambla | Albert Segura

Uns joves venent castanyes aquesta setmana a la Rambla. Foto: Albert Segura


Davant del dilema entre la tradició de la castanyada o la diversió del Halloween, hi ha qui creu que la millor opció és fer una mescla de les dues propostes i agafar el bo i millor de cada iniciativa. A Sabadell, les opcions per gaudir-ne en família i amb amics ofereixen un ventall d’opcions que arrenquen des de primera hora de la tarda.
 
Després que el passat mes de març les colles de foc van haver de cancel·lar el Cebafoc pel mal temps, ara s’ha proposat fer-ho coincidir amb la castanyada a la plaça del Doctor Robert. D’aquesta manera, a partir de les 17:00 hores es faran Contacontes, tallers infantils, un cercavila de percussió i les entitats hi instal·laran les seves paradetes. A les 20:15 hores es farà un cercavila de foc, mentre que a les 21:30 hores hi haurà el concert de l’Ovella Xao. L’Orquestra Mitjanit s’encarregarà de conduir els actes fins el fi de festa, a partir de les 23:00 hores.
 
Per la seva banda, els Espais Joves de la ciutat acolliran diverses activitats, centrades en els passatges del terror i les discoteques mòbils. Els Espais Joves de la Creu de Barberà, de Torre-romeu, Can Puiggener i Can Rull s’han avançat a la castanyada amb actes celebrats ahir. Els de Can Rull, però, participaran avui de 18:00 a 22:00 hores del Túnel del Terror que organitza l’Associació d’Esplai i la Masia de Can Rull.
 
Amb tot, la preparació d’aquestes festes, durant aquest mes d’octubre els espais joves han organitzat diversos tallers com el de disfresses a la Ludojove, el taller d'espelmes de Halloween i els preparatius del Túnel del Terror, entre d’altres.