El Taulí triplica els ingressos a planta en una setmana

Les hospitalitzacions superen més del doble i es notifiquen dues morts en els últims set dies

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
20 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:13h
El creixement exponencial de contagis a Sabadell des de l'arribada de desembre ja s'està traduint, pràcticament en la mateixa proporció, amb les hospitalitzacions. En una setmana, els pacients a planta de l'Hospital Parc Taulí s'han triplicat, passant de 14 a 42, segons dades facilitades pel mateix centre aquest dilluns.

En els últims set dies, la pressió hospitalària s'ha disparat fins als 55 ingressats i se situa en valors de finals d'agost, en plena caiguda de la cinquena onada. En canvi, a UCI/semicrítics no ha variat de forma tan notable, d'11 a 14 en aquesta setmana, la mateixa xifra que fa set mesos.

Quant a les defuncions, des del passat 13 de desembre a aquest dilluns, dia 20, se n'han notificat dues més, cosa que eleva la xifra total a sis en aquesta sisena onada i a cinc en les últimes quatre setmanes -des del passat 29 de novembre-.

Fa un any, per aquestes mateixes dates, el Taulí tenia 112 hospitalitzats, 94 dels quals a planta i 18 a la unitat de crítics. Pràcticament, la meitat dels ingressos que hi ha actualment. Les morts també s'han reduït respecte a l'any passat, en les tres primeres setmanes de desembre se n'havien registrat 15 i ara se n'ha acumulat cinc -comptant des del passat 29 de novembre-.