Montcada avalua la suspensió de noves llicències per a activitats relacionades amb la logística

L'Ajuntament vol repensar el tipus d'activitat econòmica als polígons industrials

Unes obres al terme municipal
Unes obres al terme municipal | Nació Sabadell
A.H.
19 de desembre del 2021
L'Ajuntament de Montcada i Reixac està estudiant suspendre durant un any l'aprovació de noves llicències per a empreses vinculades amb la logística. Un anunci que ha arribat després que s'arrossegui un any i mig en el qual han detectat un increment de l'activitat de companyies d'aquest sector, atretes per la seva proximitat amb Barcelona.

L'alcaldessa, Laura Campos, ha assegurat que volen repensar amb quin tipus d'activitat econòmica volen omplir els polígons de la localitat, afectats pel tancament de firmes industrials i les que ja operen ho podran seguir fent i fins i tot ampliar l'activitat.

La mesura s'aplicarà en zones industrials on s'han registrat un major augment d'aquest sector de la logística. "Fa un any i mig hem anat perdent indústria als nostres polígons i hem recuperat activitat econòmica, però del sector de la logística", ha explicat Campos. Aquesta pujada es deu, ha apuntat l'alcaldessa, per la proximitat de Montcada amb la capital catalana, fàcilment accessible per carretera a través de vies com les autopistes C-33 i C-58 i la carretera C-17. "Som un caramelet per a les empreses de logística", ha rematat.