Una desena de representacions de «Els Pastorets» al Teatre Sant Vicenç

L'obra teatral torna amb tot l'elenc de personatges sobre l'escenari

L'espectacle teatral de 2017
L'espectacle teatral de 2017 | Juanma Peláez
A.H.
17 de desembre del 2021
Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a les representacions de Els Pastorets, no només a Sabadell, també a Catalunya. A la ciutat alçaran els telons els teatres de La Faràndula i Sant Vicenç. En aquest últim equipament s'han programat una desena de funcions fins al 16 de gener.

Aquest any, es recupera el repartiment complet dels personatges, de l'obra de Josep Maria Folch i Torres, sobre l'escenari del teatre de la Creu Alta. I com a novetats, hi ha un nou maquillatge i vestuari per crear un ambient màgic i la incorporació de quatre rabadans, que s'estrenen en el títol.

A més d'arrencar aquest dissabte, hi haurà un altre espectacle diumenge i el dia de Sant Esteve. I ja al 2022, els dies 1, 2, 6, 8, 9, 15 i 16 de gener. Totes les representacions arrencaran a les 17.30 hores.

Els Pastorets a La Faràndula i el Sant Vicenç són una de les 200 funcions que es duran a terme aquest Nadal arreu de Catalunya, el doble de la temporada passada. La Coordinadora de Pastorets de Catalunya espera que enguany es contribueixi a la recuperació de la cultura popular del cicle nadalenc.