El Taulí torna a denegar les visites a pacients

L'evolució epidemiològica obliga al centre a prendre la mesura

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
A.H.
15 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:47h
L'Hospital Parc Taulí ha denegat, novament, les visites a pacients que es trobin ingressats. Una mesura que començarà aplicar-se des d'aquest dijous i que s'ha pres davant l'evolució epidemiològica actual i així, es pugui "garantir la seguretat de les persones ateses i dels visitants".

Precisament, el passat mes de setembre es va recuperar la "normalitat", tal com va expressar-ho l'hospital, amb la tornada dels horaris habituals. Doncs, pràcticament dos mesos després no es permetran, tot i que hi ha alguns casos que sí podran accedir. Per exemple, per veure pacients amb discapacitat física o intel·lectual o dèficits sensorials severs; menors d’edat i embarassades en el moment del part i puerperi.

Així com, a la unitat de crítics les visites a menors, igual que si es troben a urgències. Precisament, en aquest servei també es pot anar en cas de pacients perfil Cuida'm i en situació de final de vida. També hi ha altres situacions, en funció del que marqui l'equip professional que ho avaluarà i d'altres per fets puntuals com ara, post-operatoris el mateix dia de la cirurgia, entre d'altres. 

Aquesta setmana, el Taulí arrencava amb 25 hospitalitzats, 14 a planta i 11 a UCI/semicrítics, una rebaixa en quatre pacients respecte a dues setmanes enrere. Tanmateix, sí ha pujat l'entrada de pacients a crítics.