Mor una persona atropellada per un camió a la C-58 a l'altura de Badia

Havia sortit del vehicle, que havia aturat al voral, en sentit Terrassa

La congestió generada arran de l'accident
La congestió generada arran de l'accident | Juanma Peláez
A.H.
15 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:42h
Una persona ha mort aquest dimecres al migdia a la C-58 en ser atropellada per un camió, al punt quilomètric 10,8, a Badia del Vallès, a prop de la rotonda que hi ha sobre aquesta via d'accés a Bellaterra i a Sabadell i al seu aeroport.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 13.21 hores i "per causes que encara s'estan investigant", el vehicle pesant ha envestit a la víctima que havia baixat del turisme, que havia aturat en un voral de la via, en sentit Terrassa.

Fins al lloc s'han desplaçat quatre patrulles de la policia catalana, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers. Fruit de l'atropellament s'ha tallat un carril i això ha generat congestió des de Ripollet, a més d'afectacions amb els enllaços amb la B-30 i l'AP-7.
 
Amb aquesta víctima, tal com ha concretat Trànsit, són 128 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 14 de les quals vianants.