Aprovació definitiva per a la construcció del Pavelló Oest a Merinals

Torna a la sala de plens després que s'impugnés el contracte per licitar les obres

La recreació del futur equipament esportiu
La recreació del futur equipament esportiu | Ajuntament de Sabadell
14 de desembre del 2021
Actualitzat el 15 de desembre a les 0:21h
El Pavelló Oest, previst per aixecar-se al barri de Merinals, en una parcel·la d'uns 5.000 metres quadrats, i que compta amb un pressupost d'uns vuit milions d’euros -un dels grans projectes del govern municipal- es construirà. Aquest dimarts, en el marc de la celebració del ple ordinari del mes de desembre, s'ha aprovat, per unanimitat, l'expedient de contractació.

Aquest tema ha tornat a la sala tres mesos després, ja que es va presentar una impugnació contra el contracte que va plantejar inicialment l'administració local i això ha obligat a canviar-ho per fer-ho en lots. Tal com ha explicat la regidora de Desenvolupament Urbà: Urbanisme, Obres d’Equipaments i Llicències urbanístiques, Mar Molina, es farà en dos: un per a instal·lacions de l'edifici i el segon, les obres.

Aquesta alteració del projecte per sumar l'equipament esportiu en aquest barri de la ciutat suposarà una demora de tres mesos en el calendari establert. Ara, amb la llum verda es reprendrà el procediment per licitar els contractes, adjudicar-los i es puguin executar perquè estigui acabat la segona part de 2023.

El Pavelló Oest se situarà entre els carrers de Malta i Hongria i comptarà amb una pista central, que es podrà dividir en tres parts, i una altra pista a l’exterior. Permetrà practicar disciplines esportives indoor com futbol sala, bàsquet, handbol, gimnàstica rítmica, patinatge i voleibol, entre d’altres.