Reserva les entrades per veure Dàmaris Gelabert

Serà una doble funció del 4 de gener al Pavelló del Nord

Dàmaris Gelabert en una actuació
Dàmaris Gelabert en una actuació | Promocional
A.H.
15 de desembre del 2021
Aquest dimecres, a partir de les 10 hores, es podran reservar les entrades per veure la cantant de temes infantils Dàmaris Gelabert. Com és una activitat dins els actes nadalencs -gratuïta-, es podrà fer a través del web de Nadal de l'Ajuntament de Sabadell i a través de l'aplicació mòbil Sincronitzats.

L'artista farà una doble funció el 4 de gener al Pavelló del Nord, a les 17 hores i a les 19.30 hores. Així, les localitats per a la primera sessió es podran adquirir a partir de les 10 hores, i per a la segona, a les 19 hores. Cada persona podrà aconseguir un màxim de quatre -el requeriment és estar empadronat a la ciutat-.

Un cop reservades, i comprovat que es compleix amb el requisit, s’assignaran totes les entrades per ordre de recepció i es faran arribar als sol·licitants. Tots aquells que es quedin sense invitació passaran a formar part d’una llista d’espera i, en cas que es produeixin devolucions, se’ls comunicarà l’assignació d’entrada. 

Aquesta actuació de Gelabert ve motivada, perquè per Festa Major molts infants es van quedar sense veure-la, per les limitacions de la Covid només hi havia 300 entrades. Per això, davant la gran expectació que va aixecar es va prometre el retorn a la ciutat.