El CAP Concòrdia, punt de vacunació per als menors de 12 anys

És un dels quatre al Vallès Occidental i un dels 12 a la regió sanitària Metropolitana Nord

Una persona rebent la punxada
Una persona rebent la punxada | Juanma Peláez
A.H.
14 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:21h
Aquest dimecres arrenca la vacunació per als infants de 5 a 12 anys, després que la Comissió de Salut Pública donés llum verda la setmana passada. Així, a Sabadell l'administració es farà al CAP Concòrdia i serà amb cita prèvia, feta a través de la página web VacunaCovid.

És un dels quatre punts al Vallès Occidental en la campanya adreçada aquest segment de la població. A més, hi ha el CL Fontetes, a Cerdanyola, i dos llocs a Terrassa: la primera planta de l'Hospital de Terrassa i la segona de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. En total, hi ha 12 punts de vacunació a la regió sanitària Metropolitana Nord -concentra, a més del Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès Nord i el Vallès Oriental-.

El Departament de Salut no ha descartat que s'ampliïn els espais per immunitzar els infants, així com es modifiquin en els propers dies. Es tracten d'equipaments que vacunaran únicament infants o tant menors de 12 anys com adults, amb circuits diferenciats.

La canalla que rebrà la punxada serà de 10 micrograms, un terç de la que s'han anat administrant, en els últims mesos, a adolescents i adults. La diferència entre la primera i la segona dosi serà de vuit setmanes.