Detenen un lladre reincident després de robar de matinada en un bar de Gràcia

El mòbil que duia l'havien denunciat per un robatori amb força a Barberà

El moment de la detenció
El moment de la detenció | Mossos d'Esquadra
A.H.
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:50h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dijous de matinada, a un veí de Sabadell, de 22 anys, i amb antecedents per robatoris amb força, com a presumpte autor d'aquest mateix delicte en un bar, situat al carrer Ausiàs Marc del barri de Gràcia de la capital vallesana.

Segons ha informat la policia catalana, que va rebre l'avís a les 3.45 hores, un testimoni els va informar que dues persones havien forçat la persiana de l'establiment i els va facilitar una descripció dels individus.

En paral·lel, una altra patrulla del cos, mentre circulava per la Zona Hermètica, va topar amb un dels dos suposats autors, que va reconèixer per ser reconegut per la policia per tenir antecedents en robatoris amb força.

Durant l'escorcoll, li van trobar eines, una lot, diners i un telèfon mòbil. Mentrestant, els altres efectius dels Mossos van poder comprovar amb les càmeres del local que un dels autors era aquesta persona que tenien retinguda, a poc més d'un quilòmetre del lloc.

Mòbil robat a Barberà
Per això, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. A més, el mòbil figurava com a sostret per una denúncia que s'havia interposat a la localitat veïna de Barberà.