Vola un llit elàstic d'un pis de Castellar

El Meteocat registra cops màxims al voltant dels 100 km/h en punts del litoral i prelitoral

La retirada d'aquest element de la via pública
La retirada d'aquest element de la via pública | Raquel Colomina
A.H.
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:39h
El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) venia avisant, al llarg de la setmana, que el vent seria protagonista, no només aquest divendres sinó en aquesta primera setmana sencera de desembre. Les fortes ratxes de vent d'aquesta jornada, des de primera hora del matí, han provocat que hagi volat un llit elàstic d'un pis de Castellar.

S'ha produït al voltant de les 7.30 hores, a la zona del Tolrà, i la Policia Local ha precintat la zona per a la seva retirada i és que el vent, tal com ha registrat el Meteocat, bufa amb ratxes que oscil·len al voltant dels 100 km/h en punts del litoral i prelitoral.

A Sabadell, l'estació meteorològica del Parc Agrari, des de primera hora del matí, ha reconegut ratxes màximes superiors als 60 km/h. Protecció Civil ha demanat extremar la prudència en la mobilitat i en les activitats a l'exterior i retirar de balcons i façanes tot allò que el vent pugui fer caure, com testos i decoracions nadalenques, així com anar en compte amb les branques o objectes que puguin caure quan s'estigui al carrer.

També des del Servei Català de Trànsit s'ha reclamat prudència, especialment en aquelles zones on s'espera que hi hagi vent més fort. Ha recordat respectar la distància de separació lateral a l'hora d'avançar i precaució en el cas de vehicles grans buits o amb remolc per risc de bolcada.