Vetllada benèfica de la Fundació AVAN amb un concert

Sera aquest dissabte a l'auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb l'artista local Jordi Sarabia

Y.C.
10 de desembre del 2021
Usuaris de la Fundació AVAN
Usuaris de la Fundació AVAN | Fundació AVAN
La Fundació Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha preparat per aquest dissabte, 11 de desembre, a les 17 hores, una vetllada benèfica de música en acústic. Serà a l'auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i anirà a càrrec de l'artista local Jordi Sarabia.

L'entitat, que dona atenció multidisciplinar aquelles persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies, ha organitzat un acte benèfic amb donatius de 6 euros a l'entrada, o la compra a través d'Internet. Tot el que es reculli es destinarà als projectes d'AVAN, és a dir, a teràpies de neurorehabilitació i suport a persones afectades amb aquestes patologies i als seus familiars i cuidadors/es. 

El cantant i compositor sabadellenc oferirà el seu single Me da la vida i un repertori de covers de Dani Martín, Fito&Fitipaldis, Izal o El Canto del Loco. A més, afegirà cançons tradicionals nadalenques adaptades al seu estil. Altres artistes que participaran en la funció solidària són Fran Torrella, Gerard Idea i Carlos González, uns joves talents que volen fer-se un lloc dins l'àmbit musical.


Curiosament, Sarabia es va donar a conèixer arran de la pandèmia de Covid-19, durant el confinament va començar a oferir actuacions a través d'Instagram i posteriorment ho ha fet in situ, fins que a principis d'any va publicar aquest primer single.