Deu anys de la cursa solidària de la UAB en suport a La Marató

Tindrà lloc el 19 de desembre en una edició dedicada a la salut mental

Imatge de la cursa solidària en 2019
Imatge de la cursa solidària en 2019 | UAB
Y.C.
11 de desembre del 2021
La cursa solidària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en suport a La Marató ha arribat als deu anys, que enguany està dedica a la salut mental. La prova l'organitza juntament amb l'Ajuntament de Cerdanyola i l'Applus+ Laboratories. La recaptació de les donacions, a través de la compra de dorsals, es destinarà aquesta iniciativa solidària. 

Se celebrarà el diumenge 19 de desembre a les 10.30 hores i hi haurà una modalitat presencial i una altra virtual, en la qual es podrà participar des del passat 1 de desembre fins al 10 de març. Aquesta consta de curses individuals o col·lectives que els atletes podran registrar a l'app AmicsUAB i compartir les fotografies i reptes proposats. A més, permetrà una major participació gràcies a la seva flexibilitat.

D'altra banda, la cursa presencial -amb 11,7 quilòmetres de recorregut- començarà i acabarà a la Vila Universitària, travessant el Sincrotró Alba i els carrers del centre de Cerdanyola. També hi ha unes altres dues opcions de menor dificultat com una caminada de 6 quilòmetres i una carrera de 500 metres de mobilitat reduïda.