Signen un manifest per exigir que Sabadell sigui acusació particular en el cop policial contra l'extrema dreta

Reclamen el posicionament públic del govern municipal

L'acte celebrat a la plaça Sant Roc
L'acte celebrat a la plaça Sant Roc | Albert Hernàndez
02 de desembre del 2021
Actualitzat el 03 de desembre a les 7:12h
El Comitè Feminista de Sabadell i la Plataforma Antifeixista, juntament amb una trentena de col·lectius han signat un manifest, han exigit que l’Ajuntament de Sabadell es personi com a acusació particular en el cas del cop policial a l'extrema dreta -vinculats a Boixos Nois i Último Bastión- amb detinguts a la ciutat, després d’un operatiu dut a terme a principis de novembre. Una petició que també va de la mà, han reclamat, de l’activació de la comissió de convivència.

Això, han continuat, fa que “s’obstaculitzi l’activitat criminal i el programa polític del feixisme” al municipi. També han demanat el “posicionament públic” de l’administració local “en contra de l’extrema dreta” i ha carregat per desaprofitar, en el marc del 25-N, per fer-ho, "una vegada més, el govern municipal està instal·lat en la propaganda política" i ha afegit, "i en la postal nadalenca en la qual s'ha convertit" la localitat.

Així mateix, han reivindicat que també estigui en tots els casos de violència masclista que s'hagin produït. La finalitat han exclamat perquè el "no passaran sigui una realitat infranquejable".

El requisit fet per aquests col·lectius se suma el que va fer la Crida per Sabadell fa dues setmanes per un cas que va qualificar "d'extrema gravetat" i serviria, en cas de prendre part en el procés judicial, per “vetllar pels drets de les dones”.