​Adjudicades les obres per culminar el rentat de cara de les façanes de l'Ajuntament de Sabadell

La rehabilitació tindrà un cost de 560.000 euros i es realitzarà en un termini de set mesos

Ajuntament de Sabadell
Ajuntament de Sabadell | Gala Espín
Y.C.
01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 14:51h
La Junta del Govern local, celebrada aquesta setmana, ha adjudicat la rehabilitació de les façanes de l’edifici consistorial a l’empresa Rehatec Façanes S.A.U. El projecte comporta una millora i manteniment de la construcció, respectant el seu valor històric i de patrimoni. El pressupost per a les obres és d’aproximadament 560.000 euros i el termini d’execució de set mesos.

Els treballs, que aniran per fases, inclouen un sanejament, repintat de la superfície i millora de balcons -exceptuant el principal que ja va ser condicionat-, reixes, portes d’accés i fusteries. Es canviaran també els porticons de fusta exteriors per aproximar l’aparença al color actual i es reforçarà la seguretat en els accessos.

A més de la rehabilitació, es pretén eliminar tot allò que hagi quedat antiquat, tant els elements malmesos de la coberta i la façana com les instal·lacions i cablejat, que s’intentaran passar a l’interior de l’edifici.

La millora de l’Ajuntament serà visible a les cobertes i façanes que donen a la plaça de Sant Roc, al carrer del Sol, al Racó del Campanar i a la plaça del Doctor Robert.