La coneguda història de «Coco» en format musical a LaFACT

L'espectacle tindrà lloc diumenge 12 de desembre, a les 18 hores

Un moment de la pel·lícula
Un moment de la pel·lícula | Disney
NacióSabadell
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:29h

Coco és un dels molts títols de la factoria Pixar, de les creacions d'èxit de la productora nord-americana. Una història que està inspirada en la festa mexicana del Dia dels Morts, una autèntica tradició entre la població d'aquest país llatinoamericà. Ara, arriba en format musical i es representarà a LaFACT, la Factoria Cultural de Terrassa -nova denominació de l'antic Centre Cultural Terrassa-.

Relata la vida d’en Miguel, un nen de Santa Cecília que somia ser un gran músic però la seva família s’hi oposa. Per aconseguir la seva benedicció farà un viatge al món dels morts i en aquesta aventura descobrirà la importància de l’amor de la família i que només mor qui s’oblida.

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un pack familiar de 4 entrades (2 adults i 2 nens) per anar a veure Coco, el 12 de desembre a les 18:00 hores, a la Factoria Cultural de Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 9 de desembre a les 14:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous, 9 de desembre a les 14:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.