Els Mossos investiguen la mort a trets d'un home en ple carrer a Cerdanyola del Vallès

Els Mossos d'Esquadra reben l'avís poc després de les vuit del matí d'aquest dimarts

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
A.H.
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:07h
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per la mort d'un home que han trobat ferit a trets en un carrer de Cerdanyola del Vallès aquest dimarts al matí, tal com precisat l'ACN. Segons ha informat el cos en un comunicat, ha rebut l'avís a les vuit i s'alertava que "hi havia un home inconscient ferit amb signes de criminalitat".

L'alarma l'ha donat un veí que ha vist l'home inconscient estès a terra amb ferides de bala. Els professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han desplaçat tres unitats, han atès aquesta persona que presentava "ferides de molta gravetat" i li ha practicat maniobres de reanimació, però finalment ha mort per aquests trets rebuts.  

Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets han tingut lloc al carrer Serra dels Galliners, 69, al barri de Serraperera, al municipi vallesà.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. El cas està sota secret de les actuacions, tot i així, els Mossos no descarten cap hipòtesi i els investigadors sospiten inicialment d'una revenja.