Rescaten un jove de la coberta de l'Artèxtil on s'incendia una nau

Resulta ferit lleu, per inhalació de fum, i el foc hauria començat en unes fustes i brossa en una nau abandonada

El desplegament dels cossos de seguretat
El desplegament dels cossos de seguretat | Xitrux
A.H.
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:48h
Els Bombers han rescatat un jove, de 28 anys, de la coberta de l'Artèxtil, on s'ha incendiat una nau. Segons ha informat el cos, que ha rebut l'avís a 7.37 hores d'aquest dimarts, l'origen de les flames seria en unes fustes i brossa d'un espai en desús, cosa que ha originat la presència de fum per la teulada. 

El jove ha resultat ferit, de caràcter lleu, per inhalació de fum i el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha atès al mateix lloc, sense necessitat de traslladar-lo. A més, el foc ha cremat la caserna del guàrdia de seguretat que hi ha per controlar aquest edifici, patrimoni de la ciutat que l'Ajuntament de Sabadell ha cedit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Deu minuts després de l'avís, els bombers desplaçats han extingit les flames. Els efectius han inspeccionat la zona i han descartat que hi hagués alguna altra persona al lloc. 

Fins aquest punt cèntric s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, entre els quals el camió escala per rescatar el jove, així com unitats del SEM, de la Policia Municipal de Sabadell i dels Mossos d'Esquadra, que ha obert una investigació. Per la seva part, el cos local ha assegurat que incrementarà la vigilància i la seguretat en aquesta àrea.