Nadal 2021

Destrossen decoració nadalenca de Sabadell tres dies després d'instal·lar-se

Són un trineu i un arbre de Nadal col·locats les places del Pi i Catalunya

per A.H., Sabadell, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 22:33 |
Un dels trineus repartits per la ciutat que ha patit l'acte vandàlic | Marta Farrés
El passat divendres a la tarda vespre es donava el tret de sortida al Nadal a Sabadell, amb la tradicional encesa de llums al Racó del Campanar i a les places del Pi i Creu de Barberà. Il·luminació i decoració nadalenca repartida pel municipi i que només tres dies després ja han patit destrosses.

Així ho ha denunciat l'alcaldessa, Marta Farrés, en una piulada, en la qual ha detallat que els actes incívics han estat contra un trineu instal·lat a la plaça del Pi, que ha quedat tombat i amb algunes parts trencades, i l'arbre de Nadal que hi ha a la plaça Catalunya. Farrés ha recordat que "una ciutat maca depèn de tots i totes" i ha lamentat l'incident, amb l'esperança "que no es repeteixi".

  Farrés ha garantit que es repararan els desperfectes, però ha carregat contra aquests actes "que no tenen cap tipus d'explicació" i que els paquets "simulen ser regals", encara que "estiguin lligats i no es puguin vandalitzar". Per això, ha fet una "crida al civisme" i que s'està "fent un gran esforç" des de tots els àmbits. 


Precisament, ella mateixa, en la presentació dels actes nadalencs, feta el 17 de novembre, ja va definir aquests trineus com un element decoratiu, però també perquè la gent es "pogués fotografiar i no s'enfilés als llums", en referència al jove que es va precipitar l'any passat des de l'estrella gran que hi havia al Passeig de la Plaça Major. Curiosament, també van ser els primers desperfectes contra material nadalenc poques hores després d'inaugurar-se.


 

 

Participació