coronavirus

Sabadell plantejaria limitar accesos a les activitats de Nadal en cas que pugin els casos de Covid

El regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, condiciona la presa de mesures a les instruccions del Govern i el govern espanyol

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 13:29 |
El Passeig de la Plaça Major il·luminat per Nadal | Juanma Peláez
La incidència de la Covid-19 segueix creixent a Sabadell, des de la segona quinzena de novembre s'han multiplicat els casos i el risc de rebrot ja ha superat els 300 punts. Davant d'aquest escenari, i amb l'agenda d'activitats nadalenques recentment oberta, l'Ajuntament es plantejaria limitar accessos si l'afectació continués incrementant-se. 

El regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, ha indicat que es pot optar per aquest "control d'aforament" i en aquest sentit, ha posat com a exemple, que la disposició de la Fira de Santa Llúcia, inaugurada el passat divendres, permet fer-ho. Així mateix, ha apuntat la possibilitat de col·locar cadires en aquells espectacles que ara no en tenen per garantir la distància de seguretat.


Tanmateix, Cortés ha subratllat que "en la majoria" de cites previstes "no hi ha cap risc". I, a més, ha apuntat que les decisions que es prenguin vindran marcades per directrius que fixin els governs català i espanyol i, a partir d'aquí, determinar què fer. 

Amb dades del Departament de Salut fins al passat dijous, 25 de novembre, a la capital vallesana hi ha un risc de rebrot situat en 321 punts i una taxa de positivitat del 4,8%, amb 110 infectats per setmana i 175 en els últims 14 dies. En menys de dues setmanes, les transmissions s'han multiplicat per dos. 


Altres notícies que et poden interessar


​​​

​​​
​​​

 

Participació