Aquests són els llocs on s'instal·laran quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Sabadell

Seran els primers al nucli urbà una mica més de deu anys després

Punt de recàrrega de vehicles elèctrics
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics | Gala Espín
Y.C.
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 8:37h
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sabadell, celebrada aquest dilluns, ha aprovat l'adjudicació de les obres per a la instal·lació de dues noves estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics, amb dos endolls cadascuna de càrrega ràpida i semi ràpida que podran donar servei a quatre automòbils. Se situaran a prop de la plaça Catalunya i a tocar de Fira Sabadell.

Concretament, es col·locaran, les de recàrrega ràpida, a l'inici de l'avinguda Prat de la Riba, mentre que les semi ràpides al carrer d'Alguersuari i Pascual, davant de Fira Sabadell, a la banda més propera al carrer Montcada. D'aquesta manera, es dona continuïtat al procés engegat a l'estiu, amb la licitació d'aquests treballs. Els nous punts se sumaran als col·locats fa uns mesos al polígon industrial de Can Roqueta.

El pressupost total per a l'acoblament és de gairebé 90.000 euros i seran encarregats a l'empresa Etecnic Movilidad Electrica S.R.L. El termini d'execució de les obres és de dos mesos, així que es preveu que a principis de 2022 les estacions dobles entrin en funcionament.

La instal·lació de les dues estacions seran les primeres municipals al nucli urbà, després de les col·locades al Vapor Turull i l'Eix Macià a l'any 2009 que van quedar antiquades. De fet, des del 2020 l'aparcament de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Sabadell Nord disposa de vuit places per a cotxes elèctrics amb la seva càrrega respectiva.