operatiu policial

Material nazi, armes i drogues: cop policial a la cúpula de «Boixos Nois»

Hi ha detinguts en l'operatiu dut a terme a Sabadell; la Policia Nacional "escapça" la direcció del grup ultra

per Bernat Surroca, Barcelona, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 15:51 |
Material nazi i armes confiscades als ''Boixos Nois'' | ND
La Policia Nacional ha anunciat aquest dijous que ha "escapçat" la cúpula del grup ultra d'aficionats del Barça "Boixos Nois". Els arrestats, segons ha informat el cos policial, lideraven una organització criminal "extremadament violenta" amb un "marcat caràcter multidelictiu". Estaven especialitzats en presumptes delictes com el tràfic de drogues, la prostitució o la importació de medicaments il·legals.

La investigació ha culminat amb la detenció de 14 persones i un total de 18 escorcolls domiciliaris, entre els quals el dut a terme Sabadell, al barri de l'Eixample, en un operatiu dut a terme a principis de novembre. S'han confiscat deu armes de foc, diverses armes blanques, un quilo de cocaïna, més de 5.000 plantes de marihuana, haixix, altres substàncies estupefaents i material de caràcter nazi.La investigació, ha informat la Policia Nacional, s'emmarca en l'Estratègia Nacional contra el Terrorisme pel que fa als extremismes violents.


Precisament, la Crida per Sabadell, el passat divendres, va demanar que el consistori sigui acusació particular en aquesta causa i també va reclamar que es convoqui “de manera extraordinària” la comissió de la Convivència “per abordar aquesta problemàtica” i va qualificar "d'extrema gravetat" els delictes pels quals se'ls acusa. 

 

Participació