Cassa impulsa una app perquè els veïns puguin informar sobre avaries

L'aplicació també permet reservar cita prèvia a través del mòbil, accedir a un joc sobre el cicle de l’aigua a la ciutat, o consultar un mapa amb la localització de les fonts ornamentals

Redacció
29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:53h
Els veïns i veïnes de Sabadell podran alertar sobre les incidències o avaries que detectin en el servei d'aigua a través d'una nova aplicació per a telèfons mòbils que ha posat en marxa Aigües de Sabadell. L'eina, disponible tant per a mòbils iOs com per a Android, inclou també altres funcionalitats, com la de sol·licitar cita prèvia per ser atesos de forma presencial en oficines de la companyia, jocs o un mapa de les fonts ornamentals presents a la ciutat. 

"L’objectiu és evitar la pèrdua de recursos i actuar amb la major celeritat possible en cas d’avaria", afirmen els responsables d'Aigües Sabadell. El mecanisme és molt fàcil: en cas de detectar una fuita d’aigua al carrer, només cal entrar a l’aplicació del mòbil, fer una foto i activar la geolocalització. L’avís arribarà de manera automàtica a l’equip d’Operacions, que comprovarà l’avaria i procediran a la seva reparació.

La nova app també dóna accès al trivial de l’aigua, amb preguntes sobre el cicle de l’aigua en general i curiositats del servei d’aigües de la ciutat i al Mapa de l’aigua, amb la geolocalització de les principals fonts ornamentals de Sabadell i els principals elements relacionats amb el servei, com l’oficina d’atenció al client o la Torre de l’Aigua.

A través de la nova aplicació també es pot accedir a tots els canals de comunicació de la companyia (telèfons, adreces i horaris, pàgina web, e-mail i perfil de Twitter) i a les últimes notícies d’actualitat relacionades amb el servei d’aigües. 

Paral·lelament, Aigües Sabadell continua treballant per desenvolupar una nova aplicació que faciliti l’accés al Portal del Client. De moment, tots els tràmits on-line relacionats amb el servei d’aigües es poden fer les 24 hores i els 365 dies de l’any la pàgina web de l'empresa.